Elina Hiltunen

Olen lastentarhanopettaja ja päivähoitoalan yrittäjä Riihitontussa. Olen työskennellyt yksityisellä ja kunnallisella puolella ja minulla on monen vuoden kokemus esiopettajan työstä sekä suomen- että englanninkielellä. Musiikki on yksi suurimmista rakkauksistani ja käytänkin sitä monissa eri muodoissa lasten kanssa touhutessa. Minulle on tärkeää kodinomaisuus, joustavuus, retket lähiympäristöön, tavoitteellinen toiminta, avoin yhteistyö vanhempien kanssa, askartelupuuhat, sadut, sylittelyhetket ja se, että meillä nauretaan ja lauletaan paljon. Yrittäjänä minulle on tärkeää ihana työilmapiiri. Harrastuksiini kuuluu pianon- ja kitaransoitto, ukulelen soittelu, laulaminen, säveltäminen, kirjoittaminen ja sisustaminen.

Eerika Ehovuo

Valmistuin vuonna 2005 sosionomiksi suuntautumisenani varhaiskasvatus, lastensuojelu ja sosiaalinen nuorisotyö. Olen tehnyt lastentarhanopettajan töitä sekä kunnallisella että yksityisellä puolella ja nyt myös yrittäjänä. Riihitontun päiväkodissa häärään lähinnä viskareiden satutätinä. Työssäni minulle on tärkeää pienet onnen hetket yhdessä lasten kanssa, musiikki, arjen ihmeet, kasvatuskumppanuus ja hetket, jolloin kerkeää pysähtyä kuuntelemaan ja kertomaan ja ottamaan kädestä.

Laura Kujala

Olen koulutukseltani lastentarhanopettaja sekä lähihoitaja. Riihitontun päiväkodissa olen myös omistajan roolissa. Olen iloinen ja hullunkurinen höpöttäjä, jonka ominta alaa on taidekasvatus, olenhan taidekoulun kasvatti. Teatteri, kuvis, askartelu ja musiikki ovat lähellä sydäntäni ja niiden annan näkyä myös työssäni. Eskarilaiset oppivat tonttuilun alkeita seurassani ennen kouluun siirtymistä.Päiväkodissamme minulle tärkeää on luoda lapsille turvallinen olo ja tarjota heille omalta osaltani mitä parhaat mahdollisuudet tulevaisuuteen.

Tomi Kantoniemi

Olen koulutukseltani lähihoitaja ja valmistuin syksyllä 2012 suuntautuen lasten- ja nuorten koulutusohjelmaan. Harrastan vapaa-ajallani paljon liikuntaa sekä puutöitä. Pidän yllä ammattitaitoani lisäkoulutusten avulla joista viimeisin Nuoren suomen liikuntaleikkikoulu ohjaajakoulutus. Tahdon liikunnan olevan lapsille mieluisaa ja omaehtoista. Pidän lasten kanssa työskentelystä, koska he ovat kaikessa lapsenmielisyydessään ihanan välittömiä, innokkaita ja uteliaita. Huomion jokaisen lapsen yksilönä ja persoonana. Tahdon luoda omalta osaltani lapsille mahdollisimman kodikkaan ilmapiirin ja kiireettömän jossa on aikaa olla lapsen kanssa, kuunnella ja elää mukana lapsen päivässä.

Valtteri Kukkonen

Olen koulutukseltani lastenohjaaja. Työssäni olen sosiaalinen, lasten kanssa höpöttelevä ja turvallinen aikuinen. Liikunta on lähellä sydäntäni, joten liikunnanohjaamisessa tunnen olevani omimmillani. Minulle on tärkeää turvallinen kasvuympäristö ja lapsen kehityksen tukeminen arkipäiväisissä tilanteissa olemalla hellä ja huomioimalla jokainen lapsi omana persoonanaan. Myös perheiden kanssa tehtävä yhteistyö on luonteva osa työtäni. Parasta työssäni on Riihitontun lapset, jotka ilostuttavat aitoudellaan sekä loistavat työkaverit, joiden kanssa on kiva pyörittää päiväkodin arkea.

Janne Tuominen

Hei! Olen koulutukseltani lähihoitaja ja valmistuin Jyväskylän ammattiopistosta keväällä 2005.Suuntauduin silloin vanhustyöhön, mutta kävin Oulussa lisäkoulutuksena lasten-ja nuorten erityisohjaajan tutkinnon,josta valmistuin keväällä 2015.Olen siis tehnyt töitä vanhusten, nuorten sekä lasten parissa. Lasten kanssa työskentely on kuitenkin tuntunut olevan oikea ja mieluisin vaihtoehto minulle. Minulle on tärkeää, että lapsilla on turvallista olla hoidossa ja että lasten kanssa toimiessa ei olisi kiireen tuntua.Leikkien merkitys on lapsille mielestäni myös tärkeä osa päivittäistä toimintaa.Tärkeää on tietysti hyvä yhteistyö lasten vanhempien välillä, sekä kivat työkaverit. Omaan perheeseeni kuuluu avopuolisoni sekä tyttäreni. Ouluun olen muuttanut keväällä 2013.Harrastan musiikkia ja liikuntaa eri muodoissa. Luonteeltani olen positiivinen,sosiaalinen, rauhallinen sekä empaattinen.