Minun ihana, valkoinen kotitaloni sijaitsee puron varrella kauniilla Karjasillalla. Rakastan laulua ja soittoa, joten minulle on tärkeää, että tupani täyttävät sävelet. Hienot taideteokset hivelevät kulttuuria rakastavaa sydäntäni ja odotankin seinien täyttyvän lasten hienoista kädentöistä. Pirtissäni toimii myös taitava esikoulu. Harrastan retkeilyä ja samoilen pikku töppösilläni mielelläni alueen lähimetsissä ja puistoissa tutkimassa luonnon omia ihmeitä. Talvisin hurjastelen pulkkamäessä, hiihtelen mäntyjen lomassa ja luistelen Uumajanpuistossa. Kesäisin saan pääni pyörälle puiston karusellissa ja täytän mahaani eväsretkeillen syreenin alla sorsien seurassa. Minulle jokainen tupani lapsi on tärkeä pieni tallustaja, josta pidetään hyvää ja hellää huolta. Olette sydämellisesti tervetulleita päiväkotiini.

Lämpimin terveisin, Riihitonttu